Отворање на изложбата во Белград

Отворање на изложбата во Белград

Импресии од отворањето на изложбата на Центропа „Изгубениот сефардски свет од западен Балкан“ на 15 март во Белград. Изложбата се одржа во детскиот културен центар во Белград, во соработка со српското Министерство за образование, поддржано од ИХРА и Амбасадата на САД...